Mainos

Tylsät kiitospuheet halutaan kitkeä Oscareista

Perinteiselle ehdokaslounaalle eilen Beverly Hillsiin kokoontuneilla Oscar-ehdokkailla oli mennä herkut väärään kurkkuun, kun gaalan järjestäjät kertoivat uusista kuvioistaan.

Oscar-gaalan järjestäjät ovat saaneet tarpeekseen palkittujen pitkistä ja tylsistä kiitospuheista. Ratkaisuksi järjestäjät ovat kehittäneet kaksiosaisen kiittelyseremonian.

Jatkossa Oscar-palkituilla olisi ensin mahdollisuus esittää lavalla napakat ja vähemmän pitkästyttävät kiitoksensa ja sen jälkeen verhon takana jatkaa pidemmän kiitoslistansa parissa.

Oscar-gaalan tuottaja Adam Shankman opasti lounaalla ehdokkaita kertomaan lavalla palkinnon saatuaan siitä, mitä palkinto heille merkitsee. Verhojen kätköissä luetellut pidemmät kiitokset luonnollisesti kuvattaisiin ja ne olisi mahdollista käyttää palkittujen haluamalla tavalla - laittaa esimerkiksi omille sivuille Facebookiin.

Oscar-gaalan tuottajan ohjeet ovat tietysti vain ohjeita. Tilaisuus televisioidaan suorana, joten palkituilla on entiseen malliin mahdollisuus lausua kiitoksensa juuri siihen malliin kuin parhaaksi näkevät.

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.