Mainos

Tylsä päivä toimistolla... joko olet kokeillut tätä?

Mitä tapahtuu, kun yhdistetään tylsistynyt työntekijä, toimiston ikkuna ja useimpien toimistojen vakiovarusteisiin lukeutuva post it -lappunen? No, siitä voi syntyä jopa sota. Nimittäin post it -sota, joka tarjoaa paitsi ajanvietettä niin myös silmäniloa ohikulkijoille.

Herald Sun lehden mukaan villitys sai tiettävästi alkunsa ranskalaisen pelifirman Ubisoftin toimistolla Pariisin itäpuolella Montreuilissa. Toimiston työntekijät taiteilivat ikkunoihinsa post it -lappusista suosikkihahmojaan videopeleistä, elokuvista ja sarjakuvista.

Vastapäätä sijaitsevan BNP-pankin työntekijät näkivät kuvat haasteena ja alkoivat taiteilla teoksia myös omiin ikkunoihinsa. Pian "sotiminen" levisi myös muualle. Nyt post it -kuvia on alkanut näkyä muun muassa Lontoossa, jossa toimistojen ikkunoihin on rakenneltu Super Marion, avaruusolioiden ja Pacmanin kuvia.

Innostus on myös synnyttänyt jo oman nettisivustonsa www.postitwar.com.

Sivustolla voi ihailla muun muassa sitä, miltä näyttäisi, jos Leonardo Da Vinci olisi taiteillut Mona Lisan post it -lapuista. Kuvista löytyy suomalaisväriä, sillä myös Angry Birds -hahmot ovat inspiroineet post it -taiteilijoita.

Ja jos aika käy oikein tylsäksi, voi post it -sodan viedä vielä askeleen eteenpäin, esimerkiksi alla olevan YouTube -videon tapaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.