Twilight-pariskunta kuvattiin vihdoin käsi kädessä – katso

Myrskyn silmässä olleet Kristen Stewart ja Robert Pattinson ovat vältelleet julkisia tunteiden ilmaisuja paljon julkisuutta saaneen pettämiskohun jälkeen.

Suhdesotkunsa selvittänyt pariskunta oli juhlimassa keskiviikkona halloweenia naamareihin sonnustautuneena. Ilmeisesti pariskunta luuli naamioinnin olleen riittävä, sillä Kristen ja Robert poistuivat Hollywoodissa järjestetyistä juhlista romanttisesti käsi kädessä.

Paikalla olleet paparazzit bongasivat kuitenkin tämän hetken seuratuimman pariskunnan, ja Twilight-rakastavaisista saatiin napattua ensimmäinen romanttinen kuva kesän jälkeen.

Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhteeseen tuli iso särö sen jälkeen, kun Kristen jäi kiinni salasuhteesta kesällä. Pariskunta oli erossa tovin, mutta palasi kuitenkin takaisin yhteen syksyn aikana. Kristen oli pommittanut vankkumattomasti ex-rakastaan, jotta tämä antaisi pariskunnan suhteelle uuden mahdollisuuden. Lopulta liehittely tuotti tulosta, sillä Robert antoi rakkaalleen pettämisen anteeksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat