Twilight-kaunotar teki erikoisen paljastuksen: Haluan tatuoinnin päänahkaani

Twilight-elokuvista tuttu Kristen Stewart haluaisi muuttaa hiustyyliään melko radikaalisti.

Lumikki ja metsästäjä –elokuvastakin tuttu Kristen Stewart on totuttu näkemään pitkässä tummassa tukassa, mutta tuoreessa haastattelussa kaunotar kuitenkin teki erikoisen lupauksen.

– Aion leikata hiukseni kokonaan pois ennen kuolemaani ja haluan tatuoida päänahkaani jotain ennen kuin hiukset sitten kasvavat takaisin, Stewart kertoo.

Näyttelijätär ei vielä tiedä, mitä päänahkaansa tatuoisi tai milloin hän tämän kyseisen tempauksen tekisi. Stewart kuitenkin toteaa, että tekisi hiuksilleen paljon erilaisia asioita, jos ei olisi näyttelijä.

– Leikkauttaisin hiuksiani enemmän ja värjäisin niitä useamman. Jossain vaiheessa haluan sellainen lyhyen poikatukan. Ei mitään kaunista tyttömäistä versiota, vaan sellaisen tosi poikamaisen. Leikkauttaisin samanlaisen tukan, kuin mikä James Deanilla oli, tähti toteaa.

Samaisessa haastattelussa Twilight-kaunotar myös kertoo, että ei osaa omasta mielestään meikata kunnolla.

– En todellakaan tiedä, kuinka minun pitäisi meikata. Meikkaan itseni aina samalla tavalla, jos siis joudun itse laittamaan meikkini, Stewart kertoo.

Tähti myös paljastaa, että ei juuri koskaan pese meikkejään pois.

– Jos olisin tunnollinen pesisin naamani aina, mutta en koskaan ota silmänrajauksia tai ripsiväriä pois, koska ne näyttävät niin hyvältä seuraavana aamuna, näyttelijätär sanoo.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat