Mainos

Tv-tähti myöntää: Kävin nenäleikkauksessa

Amerikkalaisen Suurin pudottaja -sarjan urheiluvalmentajana tunnettu Jillian Michaels paljastaa käyneensä kauneusleikkauksessa. Nainen muistuttaa, että kauneuskirurgia on jokaisen henkilökohtainen asia. Hänet se pelasti pitkään jatkuneelta kiusaamiselta, Healthy Style -lehti uutisoi.

Jillian Michaels on nykyään upeakroppainen kaunotar, joka treenaa työkseen ihmisiä. Aina näin ei ole ollut. Kahdeksannella luokalla hänellä oli 29 kiloa ylipainoa ja iso nenä. Michaelsin koulukaverit ottivat hänet silmätikukseen.

– Kerran istuin lounaalla ja minut ympäröi lauma koulukavereita, jotka alkoivat haukkua ulkonäköäni – kulmakarvojani, isoa nenääni ja jenkkakahvojani. Se oli täyttä helvettiä, Michaels kertoo.

Jillian Michaels, Kuva: Getty Images, Frazer Harrison

Jillian Michaels, Kuva: Getty Images, Frederick M.Brown

Kiusaaminen äityi niin pahaksi, että Michaelsin äiti vaihtoi tyttärensä toiseen kouluun. Kotonakin oli vaikeuksia, ja vanhempien vaikean avioeron jälkeen Michaels päätyi terapiaan, jossa on käynyt näihin vuosiin asti.

Kiusaaminen vaikutti Michaelsiin niin vahvasti, että hän päätyi nenäleikkaukseen.

– Se vaikutti elämääni suuresti. Oloni oli sen jälkeen paljon parempi. Kauneuskirurgia on hyvin henkilökohtainen ratkaisu, Michaels muistuttaa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: parade.com

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.