Mainos

Tv:n suosikkiohjelma kiertueelle ja tauolle

Suomen tv:n selvästi suosituin musiikki- ja viihdeohjelma BumtsiBum! jalkautuu marraskuussa kiertueelle. Eturivin iskelmätähdillä vahvistettu show nähdään kymmenellä paikkakunnalla ajalla 2.11.-18.11. Joulukuussa BumtsiBum! jää tv:ssä tauolle.

MTV3 ilmoitti tänään, että tauko kestää ainakin ensi kevätkauden, joten BumtsiBum! palaa tv-ruutuihin aikaisintaan syksyllä 2000. Marraskuun kiertue on saanut nimekseen MTV3 BumtsiBum! -Show. Kiertueen kaikilla paikkakunnilla vierailevat myös Jari Sillanpää, Marita Taavitsainen sekä tangoprinsessa Sanna Pietiäinen ja ex-tenavatähti Antti Pääkkönen. Marco Bjurströmin juontaman turneen show rakentuu tutusti myös juttelevien pianistien Seppo Hovin ja Esa Niemisen varaan.

-Kiertueen show t ovat isoja BumtsiBum!-kilpailuja. Painotan lisäksi sanaa konsertti. Näissä tapahtumissa kuullaan vajaan kolmen tunnin aikana enemmän tuttuja kappaleita ja osia tutuista kappaleista kuin missään muussa kolmen tunnin konserteissa, luonnehtii Seppo Hovi.

-Show tarjoaa monipuolista, melodista musiikkia sooloesityksinä ja yllättävinä yhteisesityksinä eri kielillä, eri vuosikymmeniltä ja eri kulttuureista. Hovi myös lupaa, että kiertueelle on kehitelty uusia kilpailuja ja tehtäviä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.