Mainos

TV:n katselu kasvoi kesäkuussa

Suomalaiset katsoivat televisiota kesäkuussa 2000 peräti 13 prosenttia enemmän kuin edellisen vuoden kesäkuussa eli 2 tuntia 15 minuuttia keskimäärin päivässä, kertovat Finnpanel Oy:n toteuttaman tv-mittaritutkimuksen tiedot. Katseluajan kasvuun vaikuttivat eri tv-kanavien urheiluohjelmat: Formula 1, EM-jalkapallo ja yleisurheilu.

MTV3-kanavaa katsottiin 51 minuutta eli minuutti enemmän kuin vuotta aiemmin kesäkuussa. Katsotuimmista kesäkuun urheiluohjelmista puolet esitettiin MTV3-kanavalla. Suurimman yleisön keräsi Formula1:n Kanadan osakilpailu, jota seurasi 1 228 000 katsojaa. MTV3-kanavan ohjelmiston eurooppalaisuusaste oli 67 prosenttia ensimmäisen vuosipuoliskon aikana, mikä on suurempi kuin koskaan kanavan olemassaolon aikana.

MTV3-kanavaa katsoi päivittäin kesäkuussa 57 prosenttia suomalaisista ja viikoittain 88 prosenttia. Taso on sama kuin edellisvuoden kesäkuussa.

Television katseluun käytettiin aikaa viisi prosenttia runsaammin tammi-kesäkuussa kuin edellisvuoden vastaavana ajankohtana, yhteensä 2 tuntia ja 53 minuuttia keskimäärin päivässä kun siihen vuotta aiemmin kului 9 minuuttia vähemmän aikaa. Eniten tv:n katseluaan ovat lisänneet 15-24 -vuotiaat nuoret, joiden tv:n katselu on lisääntynyt 14 prosenttia.

MTV3-kanavan katseluun kului 69 minuuttia keskimääräisenä päivänä. MTV3:n osuus kaikesta tv:n katseluun käytetystä ajasta oli 40,1 %. Keskimääräistä suurempi MTV3-kanavan osuus on nuorten 15-24 -vuotiaiden sekä 25-44 -vuotiaiden naisten katselusta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.