Tuukka Ritokoski teki paljastuksen Amazing Race -kulisseista – Juuso Mäkilähde: "Et missään nimessä olisi saanut sanoa tuota lähetyksessä"

Radiojuontaja Tuukka Ritokoski osallistui Amazing Race -ohjelmaan isänsä Samin kanssa. 

Radiojuontaja Tuukka Ritokoski teki 9. lokakuuta suorassa Aamulypsy-lähetyksessä paljastuksen Amazing Race -ohjelman kuvauksista. Tuukka osallistui ohjelmaan Sami-isänsä kanssa. 

Toisessa ja juuri julkaistussa jaksossa kilpailijat seikkailivat Thaimaan Phuketissa, mutta kuvauksissa kaikki ei sujunut aivan niin kuin televisiossa annetaan ymmärtää. 

Eräässä tehtävässä toinen kilpailijaparin jäsenistä istui kymmeneksi minuutiksi maahan meditaatioasentoon. Hänen päänsä ja käsiensä päälle asetettiin kolikkopinot, joita täytyi tasapainotella. Jos kolikkotorni kaatui, oli aloitettava alusta.

Sami suoritti tehtävän rauhallisesti, ja Ritokosket suuntasivat maalille. Tuukka paljasti kuitenkin radiossa, ettei maaliin saapuminen tapahtunut niin kuin tv-ohjelma antoi ymmärtää.

Tuukka totesi lähetyksessä, ettei hän varmaankaan saisi puhua asiasta julkisuudessa. Hän kuitenkin kertoi juontajakollegoilleen Tinni Wikströmille ja Juuso Mäkilähteelle, miten maaliintulo oikeasti meni. 

– Kun tulimme maaliin, niin samaan aikaan maaliin juoksivat Jukka (Rasila) ja Mirva (Jukan puoliso). Ja hehän olivat aivan siellä peräjoukoissa. He juoksivat maalisuoraa, ja minä ja faija oikaistiin siitä, kun maalisuora on puukuja. Tulimme heitä ennen matolle. Ohjaaja sanoi, että meille tulee isän kanssa oikaisusta minuutin aikasakko. Protestoin siitä heti, koska ohjeissa oli, että ”etsikää reitti”, eikä mitään ”seuratkaa reittiä” tai vastaavaa, Tuukka kertoi radiolähetyksessä.

Jukka ja Mirva julistettiin kolmansiksi, ja Tuukka isänsä kanssa nelosiksi. Tuukka alkoi kysellä Jukalta, missä vaiheessa hän oli Mirvan kanssa käynyt suorittamassa kolikkotehtävän. Selvisi, etteivät he olleet käyneet sellaisessa tehtävässä lainkaan, joten viimeinen tehtävä jäi heidän osaltaan suorittamatta. 

Jukka otti asian esiin tuotannolle hieman tuohtuneena ja asiaa alettiin selvitellä. Jukka ja Mirva ohjattiin autolle, ja televisiossa näkyy, kun Jukka korottaa ääntänsä kuskille. 

– Tämä on se tilanne, kun he ovat tulleet maalisuoralta ja menossa tekemään vielä yhtä tehtävää. Ymmärrän heitä aika hyvin, että on ollut pinna pikkusen kireällä, Tuukka selvensi. 

Jukka ja Mirva tulivat lopulta maaliin myöhemmin, ja Tuukan ja hänen isänsä maaliintulo kuvattiin uusiksi. Jukan ja Mirvan mokaa ei kuitenkaan näytetä televisiossa laisinkaan. 

Haastattelun lopussa monissa tv-ohjelmissa mukana ollut Juuso Mäkilähde huomautti Ritokoskelle, että tämä oli nyt todennäköisesti kertonut suorassa radiolähetyksessä asioita, jotka eivät välttämättä olisi saaneet levitä julkisuuteen. 

– Olen pomminvarma, ettet missään nimessä olisi saanut sanoa tuota tässä lähetyksessä. Vasikka on vasikka, vaikka voissa paistaisi, Mäkilähde totesi paljastuksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat