Tuuheiden ripsien salaisuus

Meikkitaiteilija Riia Koivisto vastaa kerran viikossa Tyylitalon lukijoiden kysymyksiin kauneudenhoidosta. Lue asiantuntijan vinkit ja saa kauneutesi hehkumaan! Tällä viikolla asiantuntija neuvoo muun muassa, mikä on tuuheiden ripsien salaisuus, kuinka käyttää aurinkovoidetta oikein ja miten piilottaa tummat silmänaluset.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle täältä!

Ideal Finis –meikkivoiteen levitys

Millä saisi parhaiten levitettyä Ideal Finish meikkivoiteen?

Riian vastaus:

Moi! Ideal Finish meikkivoide levittyy hyvin sormilla. Käsien lämpö auttaa meikkipohjaa sulautumaan ihoon ja antaa pitkäkestoisuutta meikille. Voit myös kokeilla meikin levittämistä meikkisienellä, sekin toimii tuotteen kanssa erinomaisesti.

Apua kaulan rypyille ja roikkuville luomille

Luomet roikkuvat ja kaulassa on ryppyjä kun kalkkunalla, olen 60 vuotta. Onko muuta vaihtoehtoa kun huivi kaulaan, että vähän on rypyt piilossa?

Riian vastaus:

Hei! Ota käyttöösi Nivean Vital ihonhoitolinja. Se on aikuisen naisen ihonhoitoon tarkoitettu tuotelinja, joka tukee solujen uusiutumisprosessia, joka iän mukana hidastuu. Muista levittää päivä- ja yövoiteet aina myös kaulalle ja decolteelle. Huolellinen hoito laadukkailla tuotteilla aktivoi ihon toimintoja, tukee ihon rakenteita ja kiinteyttää ihoa.

Smokey eyes meikin häivytys

Minulla olisi hiukan kysyttävää smokey eyes meikistä. Olen yrittänyt jo monta kertaa tehdä tämän meikin, mutta se näyttää aina ihan hirveän kovalta silmissäni. Eikö ko. meikkaustyyli vain sovi minulle, vai teenkö jotain väärin?

Riian vastaus:

Heippa! Muista että smoky eyes silmämeikki pitää häivyttää huolella. Sen pehmeys ja utuisuus ovat tummuuden ohella sen tärkeimpiä elementtejä.

Hyvä paletti tähän meikkityyliin on Nivean Creative Eyes trio 816 Lanzarote. Siinä on mustan ja harmaan sävyjä, joilla voit tehdä koko silmämeikin ja häivyttää lopputuloksen helposti pehmeäksi. Nivean luomiväreissä on reilusti pigmenttiä, mutta ne ovat helppoja häivyttää niiden korkeatasoisen ja hienojakoisen laadun ansiosta. Eye Line & Design silmämeikkikynällä saat meikkiin hyvät rajaukset ja tarpeeksi tummuutta ripsen tyveen ja silmän sisäpuolelle.

Aurinkovoiteen hyödyt

Haluaisin tietää, onko haitallista jos käytän joka päivä aurinkovoidetta (30 aurinkosuoja), vai voiko siitä olla vain hyötyä?

Riian vastaus:

Hei! En usko että aurinkovoiteen käytöstä on ihollesi mitään haittaa. Huolehdithan että voide on ihotyypillesi oikeanlainen ja juuri kasvoille tarkoitettu. Jos ihollesi tulee helposti pigmenttimuutoksia kuten maksaläiskiä, aurinkosuojavoide ennaltaehkäisee niiden muodostumista ja on siksi siis hyödyllinen ihollesi.

Voit silti käyttää lisänä ihollesi tarvittaessa muutakin kosteusvoidetta tai seerumia aurinkovoiteen alle, etenkin jos ihosi kaipaa lisäkosteutta tai kiinteyttävämpiä ainesosia ihosi kunnon ylläpitämiseksi.

Tummat silmänaluset piiloon

Miten ihmeessä saisin piiloon tummat silmänaluseni? En ole löytänyt apua mistään valo/meikkivoiteista. Autathan, sillä tulossa on paljon juhlia.

Riian vastaus:

Kokeile Nivean Stay Real Cover Stick peitevoidetta. Taputtele sitä silmien alle huolellisesti ja lisää tarvittaessa useampi kerros. Tuote on ohut, mutta peittää hyvin. Kiinnitä peitevoide kevyesti puuterilla.

Tuuheiden ripsien salaisuus

Hei! Meikkivinkeistäsi on ollut paljon apua. Haluaisin tietää, kuinka lyhyistä ja harvoista ripsistä saisi mahdollisimman tuuheat? Minulla on tummanruskeat silmät, jotka kaipaisivat dramaattista ja rohkeaa lookia, mutta en tiedä minkä värinen luomiväri kannattaisi valita, jos tavoite olisi suurentaa silmiä meikin avulla? Käytän päivittäin kajaalia ja/tai eye-lineria.

Riian vastaus:

Kiva kuulla että vinkeistä on ollut sinulle apua! Valitse maskara, joka antaa ripsille reilusti runsautta. Taivuta ensin ripset huolellisesti, sillä se avaa silmän linjaa ja saa ne näyttämään pidemmiltä, kun ne kaartuvat kauniisti ylöspäin.

Testaa Nivean uutta Volume Nanodefinition Mascaraa. Se lupaa tuuhentaa ripset 300 prosenttisesti. Ripsari paksuntaa ripsiä, erottelee ne ja antaa upeasti volyymiä myös harvoille ripsille. Kokeile!

Tummat silmäsi voit meikata fiiliksen, vaatteidenvärin ja mieltymyksiesi mukaan. Leiki väreillä ja panosta tummaan ja huolellisesti piirrettyyn rajaukseen Eye Line & Design kynällä.

Onko puuteri pakollinen?

Onko meikkivoiteen lisäksi käytettävä puuteria? Pysyykö meikkivoide ilman puuteriakin? Puuteria laittaessa tulee jotenkin tunkkaisempi olo, vaikka laitankin sitä vähän.

Riian vastaus:

Meikkivoide kiinnittyy iholle puuterin avulla. Siksi sen käyttö on siis suositeltavaa. Jos ihosi on hyvin kuiva, saattaa pelkkä meikkivoide riittää, jos meikki ei jää iholle kiiltäväksi. Kokeile levittää puuteri iholle suurella ja pehmeällä siveltimellä, jolloin lopputuloksesta tulee kevyt ja ilmava. Hienojakoinen ja ohut puuteri ei mielestäni tee meikkipohjasta tunkkaista, vaan tasoittaa ihon kiiltoa ja antaa meikille pitkäkestoisuutta. Testaa!

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle täältä!

Lue myös:

    Uusimmat