Tutustu: Pop Up -kaupasta mummolan muistoja kotiisi

KimaraCRAFTS avaa skandinaaviseen mummolan henkeen sisustetun Pop Up -kaupan Hernesaaren tapahtumatorille 1.-31.8. Laivakontin sisään rakennettu kauppa tarjoaa ainutlaatuisen, yllätyksellisen ja erilaisen kokemuksen käsitöiden ja merellisen ympäristön parissa.

Viiden tekstiilitaitajan yhteinen projekti, KimaraCRAFTS, avaa Hernesaaren tapahtumatorille Pop Up -konttikaupan 1.-31.8.2011

Viipyilevästä estetiikasta ja suloisesta arjesta kiinnostuneille Pop Up -kaupan hyllyiltä löytyy kaikkea viehättävää: Pellavaisia ja puuvillaisia pitsein somistettuja pussukoita, vintage-henkisiä koruja, ihastuttavia kodin sisustustuotteita sekä veikeitä lastenvaatteita. Kaikki käsityönä valmistetut tuotteet ovat kimaralaisten omaa tuotantoa.

Hernesaaren tapahtumatori on Helsingin uusi luova tapahtumakeskus, joka koostuu vuokrattavista tonteista, joista erilaiset kulttuuri-, matkailu- ja harrastusalan toimijat voivat myydä palveluja ja tuotteita torilla vieraileville matkailijoille ja kaupunkilaisille.

KimaraCRAFTS on viiden tekstiilitaitajan yhteinen projekti, jonka muodostavat iTuuni Design/Tuija Lommi, SYKO/Kajsa Wikman, Loru/Susanna Toivanen, Karuski Minna Soininen ja PEIKONPOIKA/BELOVED – Päivi Brunou.

Kuvat: KimaraCRAFTS

Deski/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja