Tutkimus: Tähän puhelimeen Suomessa ollaan tyytyväisimpiä

EPSI:n tekemän tutkimuksen mukaan yksi on ylitse muiden – ainakin mitä puhelinmerkkeihin tulee. Applen iPhonet ovat selkeästi suosituimpia käyttäjiensä keskuudessa.

Applen iPhone-puhelimet ovat kasvattaneet viimeisen neljän vuoden sisällä suosiotaan kuluttajien keskuudessa ja sen asiakkaat ovat myös tyytyväisimpiä ostokseensa. Tämä selviää EPSI:n tekemästä tutkimuksesta, jossa seurataan kuluttajien tyytyväisyyttä ja uskollisuutta eri matkapuhelinbrändeihin.

Myös Suomessa Apple nousi reippaasti yli muiden: Nokian asiakkaista puhelimeensa oli tyytyväisiä noin 79 prosenttia, kun Samsungin tyytyväisyys nousi vain 75 prosenttiin. Applen tyytyväisyysprosentti taasen oli noin 88 prosenttia.

EPSI on vuodesta 2007 tutkinut kuluttajien tyytyväisyyttä erimatkapuhelinbrändeihin. Tutkimus perustuu suureen määräänpuhelinhaastatteluja, jo pelkästään Suomessa on vuosittain tehty noin 1000 haastattelua.

Kansainvälisessä vertailussa ovat mukana Tanska,Suomi, Norja, Ruotsi, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä, Azerbaidzhan, Georgia,Kazakstan ja Espanja.

Lähde:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja