Mainos

Tutkimus: Orgasmi on sormenpäistä kiinni

Parempi seksi on kirjaimellisesti käsiesi ulottuvilla. Uuden tutkimuksen mukaan naiset, joilla on herkemmät sormenpäät saavat helpommin orgasmin seksin aikana.

Naiset joilla on parempi tuntoaisti sormenpäissä laukeavat seksin aikana todennäköisemmin ja saavat useammin toistuvan orgasmin, paljastaa The Journal of Sexual Medicine.

Näin ollen vähemmän herkkätuntoiset naiset, kuten myös naiset jotka eivät kyenneet täysin heittäytymään fyysiseen vuorovaikutukseen partnerinsa kanssa, saivat harvemmin orgasmin.

Seitsemänkymmentä 18–30-vuotiasta naisopiskelijaa testattiin käyttäen erityistä ihon herkkyyttä mittaavaa mikrokuitua. Tutkijat vertasivat tulosta tutkittavan antamaan tietoon kyvystään saada orgasmi ja tulivat siihen tulokseen, että sormenpäiden herkkyys ja kosketusherkkyys yleisesti vaikuttavat suuressa määrin hyvään seksiin.

– Kosketus on oleellisin aisti seksuaalista tyydytystä ajatellen. Tämä tutkimus osoittaa, että tuntoherkkyyden vähyys yhdistettynä epävarmaan asenteeseen seksin aikana voi johtaa naisella vähemmän tyydyttävään seksuaaliseen kokemukseen, tohtori Irwin Goldstein kertoo.

No niin, naiset! Riisukaa sormikkaat ja epävarmuus niiden mukana. Näytetään seksuaaliselle turhautumiselle keskisormea.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Limelife.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.