Mainos

Tutkimus: Naiset haluavat seksiä kolmesti päivässä!

Men's Health ja Women's Health -lehtien seksikyselyssä havaittiin, että seksi on ihanaa, mutta turvallisuus tuppaa edelleen unohtumaan.

Men's Health ja Women's Health -lehtien seksikyselyssä on saatu mielenkiintoisia tuloksia. Tutkimuksessa havainnoitiin seksikäyttäytymistä Etelä-Afrikassa, ja siihen osallistui 1000 henkilöä, kertoo thenewage.co.za.

Tutkimukseen vastanneista naisista puolet halusi seksiä kaksi tai kolme kertaa päivässä! Miehistä vain 48 prosenttia oli samaa mieltä. Noin puolet kaikista tutkituista oli harrastanut eroottista kanssakäymistä julkisella paikalla.

Vain kymmenen prosenttia tutkituista Eteläafrikkalaisista piti seksitaitojaan aloittelijan tasolla olevina. Vain kuusi prosenttia miehistä ja kolme prosenttia naisista arvosteli kumppaninsa rakastelutaidot huonoiksi.

Tutkimuksessa paljastui myös huolestuttavia faktoja: 30 prosenttia miehistä ja 27 prosenttia naisista ei käy HIV-testissä, kun aloittaa uuden suhteen. 27 prosenttia miehistä ja 29 prosenttia naisista ei aina käytä kondomia.


MTV3/Helmi

Lähde: Thenewage.co.za

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.