Tutkimus: Naiset eivät kestä seksikästä naista lähistöllään

Kanadalaistutkijat selvittivät, kuinka naiset suhtautuvat seksikkääseen kanssasisareensa. Raportti ei ole kaunista katseltavaa.

Uusi kanadalaistutkimus osoittaa, että naiset voivat käyttäytyä melko ikävästi, kun lähistöllä oleilee seksikkäämpi nainen. Ottawan yliopistossa tehtyyn tutkimukseen osallistui 86 naista, joiden pyydettiin odottaa vastaanottohuoneessa tutkimushaastatteluun menemistä. Samassa odotustilassa poikkesi nainen, joka pukeutui ensin tavalliseen t-paitaan. Kun haastattelija kyseli naisten ajatuksia tästä assistentista, moni ei ollut juurikaan huomannut naisen läsnäoloa.

Tilanne muuttui, kun sama assistentti tuli odotushuoneeseen erittäin seksikkäästi minihameeseen ja t-paitaan pukeutuneena. Tuolloin 97 prosenttia naisista kritisoi assistenttia ikävään sävyyn kommentoiden muun muassa hänen siveellisyyttään. Suurin osa kritisoi naista selän takana.

– Kaikki sanovat, että me tiedämme tämän. Naiset ovat kateellisia. Mutta emme ole tutkineet sitä vielä tieteellisesti. Kilpailemme toisiamme vastaan jatkuvasti ja naurettavista asioista, Ottawan yliopiston psykologian laitoksen professori Tracy Vaillancourt kertoo.

Tutkimukseen osallistuneet naiset olivat 17-28-vuotiaita. Vallaincourt haluaisi uusia tutkimuksen käyttämällä vanhempia naisia samassa tutkimuksessa.

– Jotkut ovat sanoneet, että tulos olisi eri 50-vuotiaiden keskuudessa. Minä olen eri mieltä, Vallaincourt sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja