Mainos

Tutkimus: Mies humaltuu kurvikkaista naisista

Miehet pitävät kurvikkaista naisista. Ainakin mikäli on uskominen uutta tutkimusta.

Uuden tutkimuksen mukaan miehen aivoissa tapahtuva reaktio kurvikkaita naisia katsellessa on verrattavissa alkoholin nauttimiseen. Tutkimus kertoo myös, että Beyoncén kaltaisten naisvartaloiden katseleminen aktivoi miesten aivoja samalla lailla kuin laittomat huumeet, kertoo Daily Mail.

Hugh Hefner olisi voinut kertoa meille saman, mutta tässä on enemmänkin mukana kuin vain Playboun tai Maximin ostaminen, sanoo tutkimuksen johtaja tohtori Steven Platek.

– Länsimaiset naiset ovat jostain saaneet päähänsä, että miehet pitävät erittäin laihoista, Kate Mossin kaltaisista naisista.

Ethan Miller/Getty Images

– Tämä tutkimus antaa myös selityksiä seksuaaliselle häirinnälle tai muodokkaiden naisten perään viheltelylle. Näiden tulosten kautta voinemme ymmärtää paremmin esimerkiksi pornoriippuvuutta tai seksuaalista häiriökäyttäytymistä.

Tutkimus tehtiin Georgiassa, Yhdysvalloissa. Siinä tutkittiin 14 nuoren miehen aivoja, samalla kun nämä katselivat ennen ja jälkeen kuvia naisista, jotka olivat käyneet kauneusleikkauksissa hakemassa lisää kurveja. Leikkauksessa naiset eivät saaneet lisää painoa, vaan pelkästään suuremmat rinnat tai takapuolen.

Tiimalasimuotoinen vartalo kiihotti miesten mieliä kaikista eniten. Platekin mukaan kiinnostus kurveihin ja tiimalasivartaloon on luultavasti yhteydessä biologiaan, hedelmällisyyteen ja tämänkaltaisten naisten kykyyn kantaa terveitä lapsia.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage, Mia Linnusmaa, Ethan Miller/Getty Images

Lähde. Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.