Tutkimus: Makuuhuoneessa ollaan seikkailunhaluisia

Tutkimuksen mukaan haluamme makuuhuoneessa paljon sellaisia asioita, joita emme kehtaa tunnustaa.

Tutkimuksen mukaan meillä on enemmän seksuaalista seikkailumieltä kuin annamme ymmärtää, kertoo yourtango.com. Ogi Ogas tutki miljardeja Googlessa tehtyjä seksiin liittyviä hakuja ja havaitsi, että olemme kaikki makuuhuoneessa paljon seikkailunhaluisempia kuin annamme myöntää.

Tutkimuksessa selvisi, että…

Heteromiehet haluavat kokeilla! He pitävät ylipainoisista naisista laihojen sijaan, ja käyvät myös vanhoihin naisiin ja transseksuaaleihin liittyvillä sivuilla.

Homo- ja heteromiehet eivät ole kovinkaan erilaisia. Molemmat pitävät rinnoista, takapuolista ja jaloista, juuri tässä järjestyksessä – vain intohimon kohteen sukupuoli vaihtelee. Tutkimuksen mukaan heteromiehiä kiinnostavat myös muiden miesten penikset, ja homomiehet katsovat heteroille suunnattua erotiikkaa.

Naisetkin nauttivat tarinoista ja elokuvista, joissa kaksi miestä saa toisensa. Naisia ei kuitenkaan viehätä seksi, vaan elokuvapariskunnan kokemat rakkauden tunteet. Esimerkkielokuvana Ogas pitää cowboyelokuvaa Brokeback Mountain.

Miehet kuvittelevat ryhmäseksiä enemmän kuin naiset. Miehen kuvittelemassa aktissa on enemmän osanottajia – myös miehiä – kuin naisen samanlaisissa kuvitelmissa.

Amatöörit ovat in. Tutkimuksen mukaan miehet pitävät kotitekoisista erotiikkafilmeistä, koska uskovat, että niissä naiset saavat aitoja orgasmeja.

Jalkafetissit ovat normaaleja. Jos naisella on pienet jalat, se on merkki korkeasta estrogeenitasosta, joka taas viestii lisääntymiskyvystä. On siis aivan tavallista, että miehet katselevat naisten jalkoja!

Tutkijoiden mukaan tutkimus vei heidät omituisille nettisivuille: heteromiehet esimerkiksi pitävät paljon japanilaisen animen katsomisesta sekä oman rakkaansa näkemisestä toisen miehen kanssa. Tutkijat toivovatkin löydöstensä osoittavan, ettei seksuaalisia poikkeavuuksia oikeastaan ole olemassa.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja