Mainos

Tutkijat: Avaruusseksiä pitää tutkia!

Aina siitä lähtien, kun ihminen löysi tiensä avaruuteen, on pohdittu, miltä tuntuisi harrastaa siellä seksiä. Avaruusseksi on ollut paljon myös asiasta kiinnostuneiden Nasaa hoputtavien tutkijoiden mielissä.

Tutkijaryhmä hoputtaa Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallintoa, Nasaa, aloittamaan tutkimukset koskien avaruusseksiä. Artikkelissa nimeltä Sex On Mars: Pregnancy, Fetal Development, and Sex In Outer SpaceRhawn Joseph -niminen lääkäri Kalifornian Aivotutkimuslaboratoriosta sanoo, että avaruusseksiä koskevia ongelmia pitäisi tutkia pian.

– Ihmiset ovat seksuaalisia, Joseph huomautti FoxNews.comille.

– He ajattelevat sitä paljon. Joten, jos olet matkalla Marsiin, siellä on pimeää, olet eristyksissä kauan eikä siellä ole juurikaan tekemistä. On hyvinkin mahdollista, että se (seksi) voisi tapahtua.

Avaruudessa harrastetulla seksillä voi olla vielä tuntemattomia radiologisia vaikutuksia seksuaali- ja sisäelimiin, mutta Joseph sanoo, että siitä voi myös seurata sosiaalisia häiriöitä astronauteille, jotka joutuvat viettämään pitkiä aikoja yhdessä.

Ongelmia voi tulla myös koskien hedelmöitystä, raskautta ja synnytystä, sillä ei tiedetä, miten painovoimaton ympäristö vaikuttaa sikiöön. Matka Marsiin kestää kaksi vuotta, joten suhteita astronauttien välille saattaisi todella kehittyä.

– Marsissa valo on erilainen, painovoima on erilainen, se on täysin erilainen ilmakehä. Joten jos vastasyntynyt joutuisi Marsiin, se sopeutuisi vaihtelevasti uuteen ympäristöön.

– Useiden sukupolvien jälkeen uusi laji olisi syntynyt, Joseph pohtii.

Vaikka tämä saattaa tulla kyseeseen vasta parin vuosikymmenen päästä, Josephin mielestä asiaa pitäisi tutkia heti.

– Lähettäkää aviomiehiä vaimoineen avaruuteen harrastamaan seksiä ja tutkikaa sitä, hän kehottaa.

– Se pitää tehdä, jos pitkän tähtäimen suunnitelma on käydä muilla planeetoilla.

MTV3/Helmi

Lähde: limelife.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.