Tuska valtaa Helsingin Suvilahden - katso festivaalin sääennuste

Tuska-metallifestivaali alkaa perjantaina Helsingissä. Festarisää on epävakaista.

Suomen suurin metallifestivaali, viidettätoista kertaa järjestettävä Tuska-festivaali pyörähtää käyntiin perjantaina Helsingin Suvilahden tapahtumakentällä. Lavalle nousevat tulevina päivinä muun muassa Megadeth, Sabaton, Ministry ja Apocalyptica. Kävijöitä paikalle odotetaan kolmen päivän aikana vajaat 30 000.

Festivaalin sää on epävakainen - välillä sataa ja välillä paistaa. Perjantai on vielä melko viileä päivä, lämpötila on alle 20 astetta. Päivä on pääosin poutainen, mutta pieni sadekuurojen riski on olemassa.

Lauantai on hieman lämpimämpi, mutta tuulisempi päivä. Pilvisyys lisääntyy päivän mittaan ja sadetta saadaan illan aikana.

Sunnuntai on festivaalin lämpimin päivä, auringossa asteita on reippaasti yli 20.

– Pilvisyys on kuitenkin vaihtelevaa ja sadekuuroja on liikkeellä. Sateessa lämpötila putoaa, sanoo MTV3:n meteorologi Miina Manninen.

Sää on yleensä suosinut Tuska-festivaalia.

– Yleensä pahimmat rankkasateet ovat osuneet festareiden rakentamisen tai purkamisen aikaan. Toivotaan, että nytkin aurinko paistaisi ja vähemmän olisi niitä tummia pilviä, sanoo Finnish Metal Eventsin toimitusjohtaja Hanna Kuosmanen.

Tuska-festivaalin portit aukeavat perjantaina kello 12 ja tapahtuma päättyy sunnuntai-iltana.

Katso sääennuste:

Lue myös:

    Uusimmat