Mainos

Tuska väistyy Sonispheren tieltä

Porissa kahdesti järjestetty Sonisphere-festivaali on muuttamassa Helsinkiin.

Hevirocktapahtuma Sonisphere ollaan järjestämässä ensi heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingin Kyläsaaressa.

Perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna on Helsingissä ollut Tuska-festivaali, joka myöskin raskaan rockin tapahtumana kilpailee samasta yleisöstä Sonispheren kanssa.

Ensi kesänä 14. kertaa järjestettävä Tuska muuttaa Helsingin Suvilahteen ja myös sen ajankohta muuttuu. Metallimusiikkifestivaali pidetään 22.-24. heinäkuuta

Tapahtuman nettisivujen mukaan "syynä tähän epätavalliseen päivämäärämuutokseen on ylikansallisen festivaalin melko todennäköinen rantautuminen Helsinkiin Tuskan aiemmin ajankohdakseen ilmoittamana viikonloppuna."

Tuska-promoottori Jouni Markkanen kommentoi tilannetta seuraavasti:

- Olemme päätyneet ratkaisuun siirtää Tuskan ajankohtaa saatuamme tietoomme kilpailijan työstävän omaa tapahtumaansa aiemmin julkaisemallemme viikonlopulle Helsinkiin. Tarvittaviin toimenpiteisiin on ryhdytty Tuskamaisella tarmolla ja uudelle ajankohdalle on jo kiinnitettynä ohjelmaa hyvään malliin. Tulemme kertomaan ohjelmasta lisää lähiaikoina.

Viime kesänä Tuska-festivaali keräsi yli 33 000 metallifania Helsingin Kaisaniemeen.

Sonispheren suomalainen järjestäjä, Live Nation ei vielä vahvista, muttei kiistäkään tietoja tapahtuman siirrosta Helsinkiin.

Kyläsaari on kuitenkin vuokrattu kyseisenä ajankohtana 50 000 hengen tapahtumaa varten.

MTV3:n saamien tietojen mukaan yksi ensi vuoden Sonispheren esiintyjistä on eilen Helsingissä soittanut Avenged Sevenfold.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.