Mainos

Turvamiesten tarttuminen aseisiin oli "vain sekunneista kiinni" Charlesin ja Camillan suojaamiseksi

Kuninkaallisiin kohdistunut mielenosoittajien uhkaava käytös aiheutti todellisen vaaratilanteen torstaina Britanniassa. Brittilehti Daily Mail kertoo, että kuninkaallisten turvamiesten turvautuminen aseisiin oli "vain sekunteista kiinni", heidän puolustaessaan kruununprinssi Charlesia ja hänen puolisoaan Cornwallin herttuatar Camillaa mielenosoittajilta.

Yksi mielenosoittajista löi Camillaa kepillä kylkeen kuninkaallisia kuljettaneen auton avoimesta ikkunasta. Daily Mail kuvailee tilannetta pahimmaksi kuninkaallisiin kohdistuneeksi turvariskiksi pitkiin aikoihin.

Camilla joutui peloissaan kyyristymään kuninkaallisen Rolls-Roycen lattialle. Herttuatar ei ole tehnyt asiasta virallista ilmoitusta poliisille. Lähteiden mukaan hän oli kuitenkin ollut erittäin peloissaan.

Kuninkaallinen Pariskunta oli matkalla Lontoon Palladium-teatteriin, kun heidän autonsa joutui lukukausimaksujen korottamisesta raivostuneiden mielenosoittajien keskelle. Havaittuaan poliisisaattueessa kulkeneen limousinen opiskelijat alkoivat hakata sitä nyrkeillä ja pulloilla. Auton päälle heitettiin maalia ja sen ovia yritettiin avata.

Silminnäkijöiden mukaan sekä prinssi että herttuatar näyttivät "järkyttyneiltä" ja "kauhistuneilta". Tapahtumat tallennettiin kännykkävideolle. Muutaman minuutin sekasorron jälkeen saattue pääsi jatkamaan matkaansa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.