Mainos

Turun rajun ulosajon taustalla rattijuoppous

Turma-autolla saattoi olla vauhtia poliisin mukaan yli 150 kilometriä tunnissa, eikä kellään ollut turvavyötä kiinnitettynä. Auton ulosajossa loukkaantui kolme ihmistä, yksi heitä vakavasti.

Alkoholilla oli osuutta Turussa perjantaina sattuneeseen rajuun ulosajoon. Autoa kuljetti sen 29-vuotias omistaja, joka tunnusti poliisille juoneensa alkoholia.

Ulosajon kolmesta uhrista vakavimmin loukkaantuneen tila on vakaantunut.

Turun poliisi kuulusteli kuljettajaa lauantaina. Väitetystä kilpa-ajosta ei ole saatu vahvistusta, vaan ulosajoon on ilmeisesti ollut syynä alkoholi ja sen aiheuttama ajovirhe. Kuljettaja on siirretty tehohoidosta osastolle.

Auto tuli kovaa vauhtia Tampereen suunnasta, kun se ajoi ulos moottoritieltä lentokentän liittymän kohdalla noin kello 15.30. Vauhtia on voinut poliisin arvion mukaan olla yli 150 kilometriä tunnissa, eikä kellään ollut turvavyötä kiinnitettynä.

Hengenvaarallisesti loukkaantui 28-vuotias mies, joka oli mennyt naimisiin samana päivänä. Myös toisena matkustajana ollut 22-vuotias loukkaantui. Kaksi vanhempaa miestä ovat ukrainalaisia ja nuorin venäläinen, mutta he asuvat Turussa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.