Mainos

Turun Puhelin pilanteon kohde

Turun puhelimen myyntiin alkaa liittyä outoja käänteitä, sillä hollantilaisen PTT Telecom -yhtiön nimiin tehty viime hetken tarjous on osoittautunut väärennökseksi. Tarjouksen alkuperää ei toistaiseksi tiedetä, ja selvitykset jatkuvat.

Väärä tarjous on tulkittu ikäväksi pilaksi, joka sotki eilen Turun kaupunginvaltuuston suunnitelmat. Valtuuston oli määrä päättää puhelinlaitoksen kaupasta. Hollantilaisyhtiön nimissä tullut lähes 739 miljoonan markan tarjous muutti aikeet, ja kaupunginvaltuusto kokoontuu ylimääräiseen kokoukseen päättääkseen kaupasta.

Tarjouksen alkuasetelma herätti jo hämmästystä, koska se saapui faksilla myöhästyneenä "yhteydenottovaikeuksien vuoksi". Faksissa mainittu yhtiön pääjohtajan nimi on kirjoitettu väärin ja yhtiön tunnus on väärä.

Väärennöksen alkuperän selvittelyt jatkuvat Turussa. Niissä on mukana Turun puhelimen kauppaa hoitava konsultti. Ennen tätä käännettä Turun puhelimen myyntiä on ehditty nimittää huutokaupaksi jatkuvasti muuttuneiden tarjousten vuoksi.

Turun Puhelin siirtynee näillä näkymin joko Telecom Finlandille tai 15 lounaissuomalaisen mm. Loimaan, Porin ja Salon puhelinyhtiön muodostamalle liittymälle.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.