Turun paikallisottelussa heilutettiin verkkoa urakalla

Jalkapalloliigan Turun paikalliskamppailu näytti muodostuvan todelliseksi maalijuhlaksi, kun ensimmäisellä puoliajalla tehtiin alle puolessa tunnissa neljä osumaa.

Toisella puoliajalla tahti hiipui, sillä vain Interin Irakli Sirbiladze onnistui kulmurin jälkeen puskemaan osuman, jonka turvin Inter vei kolme pistettä 3-2-tuloksella.

Inter oli ottelun suosikki, kun talousvaikeuksissa kamppaileva TPS oli joutunut luopumaan Igor Jovanovicista ja Thomas Agyiristä. Sisukkaasti TPS lähti silti taistelemaan. Tunteet kuumenivat ottelun lopussa, ja erotuomari Tero Nieminen joutui heiluttamaan ahkerasti varoituskorttia.

– Kovaa mentiin varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Toisella jaksolla saimme mielestäni pelin haltuumme ja olisimme voineet tehdä lisääkin maaleja, tuumi Interin Severi Paajanen.

TPS:n Jesper Brechtel oli myrtynyt.

– Taistelimme hyvin, mutta taas tuli turha tappio. Voittomaali tuli erikoistilanteesta eikä se ollut ensimmäinen kerta tällä kaudella, Brechtel murisi.

Interin valmentaja Job Dragtsma ei ollut tyytyväinen päästettyihin maaleihin, mutta totesi joukkueen pystyneen hyvin nousemaan 1-2-tappiotilanteesta.

Lue myös:

    Uusimmat