Mainos

Turpiin tuli Bandidoslaisilta: ”***tun pellet, meillä on hienompi auto”

Poliisi on kuulustellut 16 henkilöä liittyen eiliseen pahoinpitelyyn Tampereella. Bandidosin jäsenet pysäyttivät henkilöauton ja hyökkäsivät osan autossa olleiden nuorten kimppuun eilen illalla. He myös rikkoivat henkilöautoa.

Nuorten miesten kertoman mukaan he olivat ajaneet keskustassa ja heilutelleet ikkunoista ohikulkijoille. Tammelassa olevan erotiikkabaarin edessä oli ollut liivimiehiä, joille he olivat heilutelleet ja yksi nuorista miehistä oli huutanut, että heidän käyttämänsä auto on hienompi kuin liivimiesten, kertoo poliisi.

Vähän ajan päästä auto oli ajanut heidän eteen pysäyttäen heidän menonsa, minkä jälkeen eteen ajaneesta autosta oli tullut kaljupäisiä jengiläisiä, joista yksi meni nuorten auton konepellille ja potkaisi ikkunan rikki. Tämän jälkeen jengiläiset olivat pahoinpidelleet nuoria miehiä.

Bandidoslaisen mukaan nuoret miehet olivat näyttäneet keskisormea ja huutaneet "**un pellet". Poliisi kertoo, että tämän jälkeen bandidoslaiset olivat lähteneet perään, ajaneet nuorten miesten käyttämän auton eteen ja pysähtymisen jälkeen oli nuorten miesten käyttämän auton ikkunoita rikottu ja matkustajia pahoinpidelty.

Tapahtumaa käsitellään liikenneturvallisuuden vaarantamisena, vahingontekona ja pahoinpitelynä. Tekoihin on tullut tunnustuksia, ja asia saatetaan syyteharkintaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.