Mainos

Turmalennolta pois jääneet: Saimme toisen mahdollisuuden

Skottipariskunta oli varannut paikat Itä-Ukrainassa maahan pudonneesta malesialaiskoneesta, mutta oli lykännyt onnekseen lähtöään.

Brittilehti Telegraph kertoo onnekkaasta skottipariskunnasta. Barry ja Izzy Simin oli tarkoitus matkustaa pienen vauvansa kanssa Amsterdamista Kuala Lumpuriin turmakoneella. Koska kone oli täyteen buukattu, he päätyivät siirtämään lippunsa seuraavalle lennolle.

– Vatsassa tuntui todella oudolta ja sydän alkoi hakata. Ihan kuin joku olisi suojellut meitä ja kehottanut olemaan menemättä lennolle, pariskunta kuvailee tuntemuksiaan lehdessä.

Simit kuulivat onnettomuudesta matkalla lentokentälle.

– Tullessamme taksilla lentokentälle minä vain itkin. Tuntuu kuin olisi saanut toisen mahdollisuuden, Izzy Sim kertoo.

Simin pariskunta ei ole ainoa niukasti turman välttänyt. Australialainen Herald Sun -lehti kertoo australialaisnaisesta, jonka oli alun perin tarkoitus lentää turmakoneella. Hän oli kuitenkin aikaistanut lentoaan edelliselle päivälle, ettei olisi aikaeron vuoksi niin väsynyt työviikon alkaessa.

Lennon vaihto oli ollut hyvn pienestä kiinni, sillä edellisenkin päivän MH17 oli ollut täyteen buukattu. 

– Kentällä selvisi, että lento oli ylibuukattu, joten jännitimme viime hetkeen mahtumistamme lennolle. Kirjaimellisesti vain minuutti ennen portin sulkemista saimme tietää, että pääsemme lähtemään sillä lennolla, nainen kertoo.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.