Mainos

Tuoreen Salkkarit-kaunottaren avomies sarjasta poistunut suosikkihahmo

Salatuissa elämissä aloittaa kesäkuun alussa uusi näyttelijä, Tiia Elg. Elgillä on sarjaan hauskoja kytköksiä useaakin eri kautta.

Pihlajakadun ihmissuhdekuvioita hämmentämään saapuu uusi hahmo, Eva. Evaa näyttelee Tiia Elg, joka on tehnyt uran tanssijana ja tanssinopettajana. Elg haki Salattuihin elämiin tanssivalmentajansa Helena Ahti-Hallbergin ehdotuksesta. Ahti-Hallbergin poika Emil näyttelee sarjassa Onni ”Tale” Taalasmaata.

– Helena tiesi, että sarjaan haetaan minun ikäistäni näyttelijää ja ehdotti, että hakisin mukaan. En ole näyttelijä, mutta tykkään haastaa itseäni ja kokeilla uusia juttuja, joten päätin tarttua tilaisuuteen. Kävin useissa koekuvauksissa, ja lopulta jäljellä olivat vain minä ja toinen hakija. Tässä sitä nyt ollaan, kiitos siitä Helenalle! Tiia Elg kertoo.

Elgillä on Salattuihin elämiin myös toinen kytkös. Hän asuu avoliitossa Jasper Pääkkösen kanssa, joka näytteli sarjassa Saku Salinia vuosina 1999–2002.

Ei aikaa televisiosarjojen katsomiseen

Salattujen elämien juonikuviot eivät olleet Elgille tuttuja ennen kuvausten aloittamista.  

– Olen noin kymmenvuotiaasta asti viettänyt kaikki arki-illat treenatessa, ja nykyään myös opetan tanssia. Minulla ei ole koskaan ollut aikaa sarjojen seuraamiseen. Onneksi siskoni ja isoisäni ovat kovia Salkkarit-faneja, ja heiltä olen saanut hyviä vinkkejä siitä, miten mitkäkin kuviot liittyvät toisiinsa.

Myös sarjan näyttelijäkollegat ja muu työryhmä ovat olleet apuna juonenkäänteisiin tutustuessa.

– Olen puhunut paljon käsikirjoittajien ja ohjaajien kanssa, ja kaikki on tehty minulle helpoksi. Kameratyöskentely ja vuorosanojen opetteleminen ovat minulle uutta. Haastavinta tähän mennessä on ollut paikallaan pysyminen, ja kuvauksissa luon kohtauksiin vahingossa tanssiteoksia liikuttelemalla käsiäni, Elg nauraa.

– Tanssissa ja näyttelemisessä on loppujen lopuksi paljon yhteistä. Molemmissa tarvitaan vahvaa läsnäoloa, heittäytymistä ja toisen kuuntelemista.

Millaisen roolihahmon Tiia Elg tuo mukanaan Pihlajakadulle?

– Eva on päättäväinen ja suoraviivainen nainen, ja hän on oppinut arvostamaan pieniä asioita elämässä. Se yhdistää minua ja roolihahmoani. Elämme molemmat hetkessä.

Salatut elämät MTV3-kanavalla joka arkipäivä klo 19.30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.