Tuomas Holopainen solistista: Väliaikainen ratkaisu

Nightwish-yhtye miettii vasta vuonna 2014 virallista solistia.

Maailmalla suurta menestystä saavuttaneen Nightwish-yhtyeen kuviot menivät uusiksi lokakuussa, kun entinen solisti Anette Olzon siirtyi pois suosikkibändin riveistä. Hänen tilallaan esiintyy hollantilainen Floor Jansen. Maailmaa tiuhaa tahtia kiertävän Nightwishin jäsenet keskittyvät nykyhetkeen tulevien kuvioiden pohtimisen sijaan.

– Teemme parhaamme siinä, ettemme ajattele tulevaisuutta ollenkaan. Se on nyt fakta, että Floor on mukana kesän 2013 loppuun asti, Nightwishin kosketinsoittaja ja johtohahmo Tuomas Holopainen kertoo MTV3.fille.

Lopullinen päätös Nightwishin solistista tehdään tarkan harkinnan jälkeen. Suosikkibändi aloittaa valmistautumisen tulevaa levyä varten kesän 2013 jälkeen.

– Olemme sopineet bändin kanssa, että seuraavan levyn nauhoitukset alkavat heinäkuussa 2014. Eli siinä tulee olemaan hyvä kymmenen kuukautta, ettemme tee mitään bändin kanssa – korkeintaan biisejä. Siinä on hyvä hengähtää, katsoa koko homma ja miettiä, mitä ihmettä me teemme, Holopainen paljastaa.

Holopainen ei sulje pois mahdollisuutta, että Jansen nähtäisiin Nightwishin riveissä myös myöhemmin. Aika näyttää, mihin ratkaisuun yhtye päätyy.

– Floor on tällä hetkellä vain tuuraaja, mutta kaikki on auki ja kaikki on mahdollista. Mitään ei takuulla päätetä ennen vuotta 2014, Holopainen vakuuttaa.

Nightwishin Imaginaerum-elokuvan soundtrack julkaistaan 9. marraskuuta. Imaginaerum-elokuvan maailmanensi-ilta on 10. marraskuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat