Tuomas Holopainen: Nämä asiat vievät yöunet

Nightwishin kosketinsoittaja Tuomas Holopainen myöntää, että välillä mieheltä menevät yöunet. Syitä tähän löytyy useita.

Menestyksekkään Nightwish-yhtyeen kosketinsoittaja Tuomas Holopainen vaikuttaa ihmiseltä, joka toivoo kaikille vain parasta. Tämä hyväntahtoisuus on välillä vaikeuttanut miehen omaa elämää.

– Joskus menevät yöunet, sillä haluaisin vain, että maailma olisi parempi paikka. Yöunien menetys on myös vähän tämmöinen perfektionistin kirous, Holopainen kuvailee.

Holopainen kertoo, että hänen onnekseen myös muut Nightwishin jäsenet ovat perfektionisteja. Eikä ihme, sillä uusimman Imaginaerum-albumin työstöön bändi uhrasi aikaa neljä vuotta.

– Kauanhan siinä meni, mutta toisaalta juuri se on tuonut meidät tähän pisteeseen. Välillä sitä vaatii itseltään ja kaikilta täydellistä ja piiskaa menemään, Holopainen kertoo.

Perfektionismin ja hyväntahtoisuuden lisäksi Tuomaksen yöunia häiritsi myös tieto siitä, että tarkkaan vaalittu "oma lapsi" eli uutuusalbumi vuoti nettiin jo ennen julkaisupäivää.

– Onhan se kauheaa, kun on niin vaalinut levyä ja tehnyt sitä kauan. Oon sinänsä herkkänahkainen, että kun homma ei ole kontrollissa, menevät yöunet. Eikä se tuossa vaiheessa homma ollut enää mun käsissä, kun albumi vuoti nettiin, Tuomas toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat