Mainos

Tuntematonta naista etsitään epäiltynä ryöstösarjasta Uudellamaalla – uhkasi myyjää veitsellä ja huumeruiskulla

Poliisi epäilee, että huivilla naamioitunut nainen on syyllistynyt kolmeen ryöstöön viimeisen viikon sisällä.

Silminnäkijähavainnot epäillyn pituudesta vaihtelevat. Nainen on käyttänyt myös eri vaatteita eri tapahtumapaikoilla.

Ensimmäinen tapauksista sattui sunnuntaina noin kello 21, kun Porvoon Kevätkummussa osoitteessa Sammontie 1 sijaitseva R-kioski ryöstettiin. Kioskiin tullut nainen uhkasi myyjää veitsellä ja poistui saaliinaan pieni summa rahaa.

Porvoossa tummahiuksinen nainen oli pukeutunut polviin asti ylettyvään toppatakkiin. Hänellä oli kasvojensa edessä huivi, jalassaan nilkan yläpuolelle päättyvät collegehousut, mustat varsikengät ja vaaleat sukat. Käsissään hänellä oli siniset käsineet. Nainen arvioitiin 160-senttiseksi.

Seuraavaksi isku miehen kanssa

Seuraava ryöstö tapahtui samana iltana kello 22.56, kun Porvoon Aleksanterinkatu 29:ssä sijaitseva K-market ryöstettiin samoin keinoin. Tekijöinä toiminut kaksikko, mies ja nainen, sai saaliikseen pienen rahasumman.

Nainen oli pukeutunut vartalon peittävään maastokuvioiseen takkiin, päässään huppu ja harmaa neulepipo sekä kaulassaan kasvot nenän alapuolelta peittävä kirjava oranssi kaulahuivi. Jalassa hänellä oli harmaat collegehousut ja mustat varsikengät sekä kädessä siniset hansikkaat. Nainen oli silminnäkijäarvioiden mukaan noin 170 senttimetriä pitkä, ja tällä oli silmissään musta meikki.

Miehellä oli kirkkaan sininen takki, päässään huppu ja kasvojen edessä musta vaatekappale, jossa oli aukko vain silmille. Hän oli pukeutunut mustiin hansikkaisiin ja mustiin collegehousuihin, joissa oli valkoinen logo toisessa lahkeessa. Jalassaan tällä oli punaiset tai ruskeat varsitennarit, joissa oli valkoiset nauhat ja valkoiset pohjat. Mies oli noin 170 senttimetriä pitkä.

Uhkasi rautaputken tapaisella esineellä

Kolmas ryöstö tapahtui Loviisassa, jossa tiistaina kello 13.15 Itäinen tullikatu 11 -osoitteessa sijaitsevaan Keittiömaailma-liikkeeseen saapui nainen, joka uhkasi myyjää huumeruiskulla ja rautaputken tapaisella esineellä. Nyt nainen arvioitiin noin 165 senttimetriä pitkäksi ja normaalivartaloiseksi. Hän sai saaliikseen pienen summan rahaa. Hänellä oli yllään tummansininen takki, mustat housut ja kasvoillaan musta kaulaliina.

Poliisi toivoo tapaukseen liittyviä tietoja ja vihjeitä annettavan lähimmälle poliisiasemalle tai puhelimitse numeroon 0295 413 666 tai 0295 413 636.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.