Mainos

Tuntematon pubikävijä kiinnostaa Ulvilan tutkinnassa

Tuntematon mies yritti kuristaa viime marraskuussa toista miestä, jonka etunimi ja työpaikka olivat samat kuin myöhemmin surmatulla Jukka S. Lahdella.

Porin poliisi on kiinnostunut tunnistamattomasta miehestä, joka kävi toisen miehen kimppuun ulvilalaisessa pubissa pari viikkoa ennen viime joulukuussa tehtyä surmaa. Poliisin mukaan mies muistuttaa Ulvilan surmasta epäillyn tuntomerkkejä.

Omakotitaloon tunkeutunut mies surmasi joulukuun alussa vuonna 1955 syntyneen miehen Ulvilan Vanhassakylässä. Tekijää ei ole tavoitettu.

Mies, josta poliisi on kiinnostunut on noin 30-40-vuotias, 180-senttinen, roteva ja vatsakas. Hänet oli havaittu Wanhankylän Pubissa marraskuun 10.-11. päivän välisenä yönä. Hän oli herättänyt huomiota kinasteltuaan kovaan ääneen matkapuhelimessa jonkun kanssa.

Pubissa oli samaan aikaan myös seurue, jonka yhden jäsenen etunimi ja työpaikka tulivat ilmi. Ne olivat samat kuin surmatulla. Tuntematon kävi pöydässä tuijottamassa nimeltä mainittua.

Sittemmin mies oli poistunut pubista ja jäänyt väijymään porttikongiin. Kun seurue tuli ulos, mies oli käynyt aiemmin tuijottamansa miehen kimppuun ja alkanut kuristaa tätä voimakkaasti. Muu seurue oli vaivoin saanut irrotetuksi hänen otteensa, minkä jälkeen tuntematon oli poistunut paikalta.

Kukaan seurueesta tai pubin henkilökunnasta ei tunnistanut miestä, kertoo tutkintaa johtava rikoskomisario Juha Joutsenlahti.

Hänen mukaansa kapakkatappeluja sattuu jatkuvasti, mutta kyseinen tapaus kiinnostaa poliisia normaalia enemmän.

- Haluamme selvittää tai poissulkea yhteyden surmatyöhön.

Poliisi on kiinnostunut myös noin viikkoa ennen murhapaikan lähistöllä liikkuneesta haalistuneen punaisesta Volvo 340 -merkkisestä autosta. Pari päivää ennen kun auto oli havaittu, oli uhrin lähinaapuri herännyt yöllä takaterassiltaan kuuluvaan kolinaan. Terassilta on suora näköyhteys uhrin takapihalle. Joutsenlahden mukaan on mahdollista, että tekijä on tarkkaillut kohdettaan ennen surmatyötä.

Mahdollisia havaintoja pubissa käyneestä miehestä tai Volvo 340:n liikkeistä voi ilmoittaa numeroihin 02-6237718, 02-6237713 tai 02-6237719 tai poliisin vihjepuhelimeen 02-6237759.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.