Mainos

Tuntematon mies pahoinpiteli 14-vuotiaan

Sodankylässä pahoinpideltiin 14-vuotiasta poikaa torstaina 22. tammikuuta klo 17.30 aikoihin. Poika tuli äitinsä kanssa poliisilaitokselle tekemään ilmoitusta, koska pojan kimppuun oli käynyt tuntematon mieshenkilö kotimatkalla. Lapin poliisi kertoo.

Kertomuksen mukaan pojan kodin lähistöllä oli ollut tiellä pysäköitynä henkilöauto ja paikalla ihmisjoukko. Yksi miehistä oli lähtenyt poikaa ja tämän kaveria kohti toistaiseksi tuntemattomasta syystä, vaikka pojat olivat yrittäneet väistää ihmisjoukon menemällä toiselle puolelle tietä.

Poikia kohti tullut mies oli ilmoittajan mukaan humalassa ja ensin tönäissyt kaverin kumoon. Tämän jälkeen hän oli lyönyt ilmoittajaa ainakin kerran nyrkillä ja työntänyt sen jälkeen hänetkin lumeen. Pojan kaveri oli lähtenyt hakemaan apua, mutta pojan isän saapuessa paikalle joukkio oli ehtinyt poistua paikalta autolla.

Poika sai päällekarkauksessa verta vuotavan ruhjeen.

Tapauksen silminnäkijöitä tai tapahtumasta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan tietonsa poliisille puhelinnumeroon 071-87 66016 tai 071-87 66237.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.