Tunnistatko vielä legendaarisen hittikomedian tähdet?

Nuija ja tosinuija -komediassa melkein pari vuosikymmentä sitten hauskuuttaneet tähdet ovat muuttuneet rajusti!

Näyttelijäkaksikko Jim Carreyn ja Jeff Danielsin muistettavimpiin roolitöihin lukeutuu varmasti vuoden 1994 räävitön hittikomedia Nuija ja tosinuija, jossa miehet näyttelevät kahta Amerikan halki ajavaa pölkkypäätä, Lloydia ja Harryä. Leffassa kaksikon unelmissa siintää Lauren Hollyn näyttelemä kaunis punapää Mary.

Leffan jälkeen kuluneina vuosina molemmat miehet ovat tehneet mittavan näyttelijänuran Hollywoodissa. Carrey on nousi yhdeksi Hollywoodin kaikkien aikojen suosituimmista komediatähdistä, ja Daniels puolestaan on näytellyt komedioiden lisäksi muidenkin genrejen elokuvissa, muun muassa suositussa Speed – kuoleman kyydissä -toimintapätkässä ja Clint Wastwoodin tähdittämässä Verivelka-trillerissä.

Palkintokaappien täyttymisen lisäksi miehet ovat muuttuneet melkoisesti myös ulkoisesti. Ikää on tullut parissa vuosikymmenessä lisää molempien kasvoille, vaikka kummatkin ovatkin vielä varsin edustuskelpoisia. Myös elokuvan naistähti Lauren Hollyn ura jatkui hittikomedian jälkeenkin. Holly ja Carrey olivat myös keskenään naimisissa vuosina 1996–1997.

Hollyn kasvoilta on kuitenkin nähtävissä, että nainen on saattanut turvautua nuoruuden tavoittelussaan myös plastiikkakirurgin veitseen..

Miten tähdet ovat muuttuneet? Katso kuvat: Tunnistatko vielä legendaarisen hittikomedian tähdet?

NUIJA JA TOSINUIJA Subilla lauantaina 22.9. kello 19.50.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat