Mainos

Tunnista kevään merkit – messuilla!

Pientä tai suurta, vasta ajatus tai jo käynnissä oleva hanke - Oma Koti -messuilta saat sisustusvinkit, rakennusideat, tuotteet ja runsaasti asiantuntijatietoa. Samanaikaisesti voi tutustua sisustamisen ja puutarhanhoidon trendeihin.

Oma Koti -messut keskittyvät kodin rakentamiseen ja remontointiin. Tarjolla on myös sisustusvinkkejä Sisusta! 09 -tapahtumassa sekä puutarhanhoitoa Kevätpuutarha 09 -messuilla. Kesälomailijat hakevat vinkkejä OmaMökki-messuilta, ja vaikkapa ulkomaisen asunnon hankintavinkkejä a´la Asuntomarkkinat 09!

Kuinka myydä, ostaa, vaihtaa...

Neljättä kertaa järjestettävä Asuntomarkkinat 09 tarjoaa tietoa kaikille, jotka kaipaavat sopivaa asumisratkaisua, tietoa uusista asuinalueista tai pohtivat miten ostaa, myydä tai vaihtaa asuntoa.

Asuntomarkkinoiden näyttelyalueelta löytyvät muun muassa Asuntoverkko, jossa tarjolla suuntaa antavia pika-hinta-arvioita omasta asunnosta, sekä Onni muuttaa maalle -osasto, jolla voi tutustua maaseutuasumisen mahdollisuuksiin.

Houkuttavatko ulkomaat? Tarjolla asiantuntijoiden tarjoilemaa tietoa asunnon ostamisesta muun muassa Thaimaasta, Espanjasta, Italiasta, Kaliforniasta ja Belizestä.

Kevätpuutarhaan ja mökille

Viherpeukaloille tarjolla on Suomen suurin ja kattavin puutarha-alan tapahtuma, Kevätpuutarha 09-messut. Näytteilleasettajien tarjonnan lisäksi messujen keskeistä sisältöä ovat yleiskoristelualue, infoa pullistelevat neuvontapisteet, yleisöluennot, tietoiskut ja havainnollistavat työnäytökset.

OmaMökki-messuilta taas löytyy kesälomailijoille tietoa ja tuotteita vapaa-ajan asumiseen, suomeksi siis mökille. Tontit ja huvilavalmistajat, energia- ja jätehuoltoratkaisut, veneet ja laiturit sekä rakennukset huusseista huvimajoihin ovat edustettuina.

Kevät ja kesä kukkivat

Sisusta! 09 –tapahtumasta löydät uutuustuotteiden lisäksi konkreettisia ideoita kotiisi. Tule katsomaan Globe Hopen osastolle, kuinka lamppuja tuunataan ekohenkisin kuosein! Verhoomo P. Lindströmin verhoilunäytöksissä huonekalut saavat uuden ilmeen ja Elina Kutila tarjoilee paketointiesityksissään vinkit kekseliääseen lahjan pakkaamiseen ja paketointiin.

Tarjolla myös muun muassa juhlasisustuksia, käsitöitä ja makuuhuonemaailma.

Oma Koti -messut 26.-29.3. Helsingin Messukeskuksessa.

Kävijät pääsevät kaikkiin tapahtumiin yhdellä lipulla. Lisätietoja messusivuilta.

Kuvat: SXC ja Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.