Mainos

Tulvauhrien etsintä jatkuu Espanjassa

Sadat pelastustyöntekijät jatkoivat tänään tulvauhrien etsintöjä Pyreneiden vuoristossa Pohjois-Espanjassa. Rankkasateiden aiheuttama muta- ja kivivyöry hautasi keskiviikkoiltana alleen lähellä Ranskan rajaa sijaitsevan Virgen de las Nievesin leirintäalueen. Onnettomuudessa kuoli ainakin 76 ihmistä ja kymmenet loukkaantuivat.

Useita ihmisiä oli vielä tänään kadoksissa ja kuolonuhrien lukumäärän pelätäänkin nousevan yli sadan. Pelastajat haravoivat tänään tulva-aluetta ja etsivät kadoksissa olevia matkailijoita mudan alle jääneistä autoista ja asuntovaunuista. Tähän mennessä löydetyt uhrit olivat espanjalaisia, mutta menehtyneiden joukossa arvellaan olevan myös ainakin saksalaisia ja belgialaisia turisteja. Tulva kuljetti autoja ja matkailuvaunuja jopa kilometrin päähän ja onnettomuudessa kuolleiden ruumiita on löydetty 15 kilometrin etäisyydeltä.

Läheisten Jacan ja Huescan kaupunkien sairaaloissa oli vielä tänään kymmeniä loukkaantuneita, joista joidenkin tila oli hengenvaarallinen. Sairaaloihin oli tuotu myös uhrien järkyttyneitä omaisia. Viranomaiset ovat kiitelleet paikallisia ihmisiä ripeydestä, jolla onnettomuudessa loukkaantuneille oli tarjottu apua ja suojaa.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.