Mainos

Tulipalo vahingoitti keinutuolitehdasta

Tehtaan tuotantoa voidaan palovahingoista huolimatta jatkaa lähes normaalisti, arvioi tehtaan toimitusjohtaja.

Tulipalo on vahingoittanut Padasjoella toimivan Eimi-Kaluste Oy:n toimitiloja illansuussa. Palokunta sai kuitenkin palon nopeasti hallintaan, ja vahingot jäivät pienehköiksi.

Palomestari Kimmo Salosen mukaan palo ehti tuhota parikymmentä neliömetriä katon alustaa ja yhden verstastilan. Pääosa parintuhannen neliömetrin laajuisesta tehtaasta onnistuttiin kuitenkin varjelemaan tulelta.

Eimi-kaluste on Suomen suurin keinutuolien valmistaja. Niitä myydään yli 300 myymälässä ja myös ulkomailla. Vuonna 1963 perustettu perheyhtiö työllistää kymmenkunta henkilöä.

Tehtaan toimitusjohtaja Hannu Tuukkanen arvioi illalla, että töitä voidaan huomenna jatkaa lähes normaalisti. Palo ei tuhonnut mitään tehtaan työvälineistä, mutta valmiiden ja puolivalmiiden tuotteiden varastoon levisi runsaasti savua.

- Tuotantoon tulee ehkä viikon katkos. Asiakkaat eivät tule sitä edes huomaamaan, arveli Tuukkanen.

Hätäkeskus sai hälytyksen tulipalosta kello 17.35. Paikalle hälytettiin lukuisia palokuntien yksiköitä sekä Padasjoelta että lähipaikkakunnilta. Palo saatiin hallintaan pian kello 18:n jälkeen, mutta jälkisammutustyöt jatkuivat pitkälle iltaan.

Palon syttyessä tehdasrakennuksessa ei ollut ketään paikalla. Syttymisen syystä ei vielä illalla ollut selvyyttä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.