Tulevat Naantalin treffit jännittävät maajussi-Miiaa: "En ole koskaan käynyt treffeillä, en tiedä mitä siellä pitää tehdä!"

2:08
Maajussille morsian -Miia kutsui ystävänsä avuksi tekemään päätöksen treffeille lähtijöistä.

Maajussi-Miia hermoilee tulevaa treffikoitosta.

Maajussille morsian -ohjelman neljä maajussia pääsevät vihdoin tutustumaan tarkemmin kirjeisiin, joita puolisoehdokkaat ovat heille lähettäneet. Kotipitäjissään kaksi maajussia sekä -jussitarta syventyvät läheistensä avustuksella tarkemmin tutkimaan yhteydenottoja ja tekemään päätöksiä sen suhteen, ketkä saavat kirjeiden perusteella kutsun Naantaliin. 

Kirjeitä vinon pinon saanut maajussi-Miia myöntää ystävälleen, että hän jännittää kovasti kirjeiden perusteella tehtävän valinnan jälkeen koittavaa koitosta: Naantalin treffejä. Miialla on omasta mielestään paljon hyviä vaihtoehtoja kirjeiden perusteella, mutta vasta kasvotusten hän osaa sanoa, mitä ehdokkaat ovatkaan miehiään – ja löytyykö heidän joukostaan Miialle rakkautta. 

– Ihan sekaisin on pää, että mitähän sitä... mä en ole koskaan käynyt treffeillä, en mä tiedä, mitä siellä pitää tehdä! Miia nauraa ystävälleen. 

– Varmaan ainakin meikata. Vaatteet sun pitää katsoa, mitä mä laitan treffeille päälle. Ei mitään käryä! Miia sanoo ystävälleen.

Miia kertoo jännittävänsä erityisesti sitä, ehtiikö hän saada sulhasehdokkaistaan irti mitään viidessä minuutissa. Kuten myös vastavuoroisesti sitä, että mitä sulhasehdokkaat ovat mieltä hänestä, kun he kohtaavat kasvotusten. 

– Eihän esittelyvideossa saa välttämättä sitä kuvaa, että minkälainen mä oikeasti olen. Odottavainen fiilis on kyllä, ei sillä lailla pelota. Tietenkin se, että jos kaikki on kauhean mukavia, niin mite sitten sanoo jollekin ei?

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja