Tuleeko Carla Bruni-Sarkozyn vauvasta presidentin imagonkohottaja?

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozyn puoliso Carla Bruni-Sarkozy on saanut tyttölapsen. Vauvan arvellaan nostattavan presidentin kannatusta ensi kevään vaaleihin.

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozyn puoliso Carla Bruni-Sarkozy sai tyttövauvan eilen illalla. Lapsi syntyi pariisilaisessa yksityissairaalassa, johon Bruni-Sarkozy kiidätettiin eilen. Presidentti ehti vierailla vaimonsa ja vastasyntyneen lapsensa luona puoli tuntia ennen Saksan matkaansa, jonne hän lähti tapaamaan liittokansleri Angela Merkeliä.

Pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi voi olla hyvä imagonkohottaja ennen ensi kevään presidentinvaaleja. Presidentin kannatus on ollut viime vuosien aikana alhaalla. Myös avioliitto Bruni-Sarkozyn kanssa aiheutti aluksi ranskalaisissa pahennusta.

Median kiinnostus lasta kohtaan on voimakasta, mutta raskaus pidettiin hyvin salassa, eikä Bruni-Sarkozy ole halunnut puhua asiasta paljonkaan. Nainen on arvellut, ettei raskaus kiinnosta ranskalaisia. Myös pelko on pitänyt naisen suun supussa.

– Olen taikauskoinen, joten olen ollut hyvin varovainen, Bruni-Sarkozy myönsi taannoin.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja