Tule mukaan kasvovoiteen testiryhmään!

Vaivaako sinua couperosa-iho? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea mukaan hoitavan kasvovoiteen testaajaksi.

Couperosa on yleinen pohjoisen pallonpuoliskon vaaleaihoisilla ihmisillä. Taustalla ovat yleensä perinnöllisyys, vaihtelevat ilmasto-olosuhteet ja ohut, kuiva iho. Couperosa-iho vaatii jatkuvaa, pitkäaikaista hoitoa, suojaa ja säännöllistä kosteutusta.

Natural Arbutin -voide vahvistaa ohutta couperosa-ihoa, häivyttää ihon pinnallista verisuoniverkostoa ja suojaa ulkoisilta rasituksilta.

Mutta millä tavalla voide tehoaa juuri sinun ihoosi? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla ja kertoa mielipiteesi!

Kuka voi hakea mukaan?

Testiryhmään arvotaan kaikkien hakijoiden joukosta mukaan yhteensä 20 henkilöä. Testaajat saavat kotiinsa postitettuna voiteen veloituksetta ja sitoutuvat kokeilemaan sitä säännöllisesti vähintään puolentoista kuukauden ajan sekä lähettämään lopuksi sähköpostitse koosteen kokemuksistaan.

* Testiryhmään hakevan on oltava yli 45-vuotias, keskivaikean ja kuivan couperosa-ihon omaava henkilö.

Testiryhmään voi hakea 20.9.2011asti. Kaikkien hakijoiden joukosta mukaan arvotuille henkilöille ilmoitetaan valinnasta 23.9. mennessä. Palaute testattavasta voiteesta on lähetettävä viimeistään 25.11.2011.

Kaikki testiryhmään hakeneet osallistuvat samalla myös arvontaan, jossa 10 voittajaa saa Natural Arbutin -voiteen. Arvonnan tulokset julkaistaan 6.12.2011.

Hae mukaan testiryhmään täyttämällä alla oleva kaavake!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja