Tukiainen pornomessukohusta: Törkeitä väitteitä, Rakel Liekki!

Johanna Tukiainen kiistää käyttäytyneensä huonosti Turun seksimessuilla. Kohublondin mielestä Rakel Liekin kommentit ovat asiattomia.

MTV3:n Viihdeuutiset uutisoi aiemmin Tukiaisella olevan elinikäinen porttikielto Turun seksimessuille. Rakel Liekki kertoi Tukiaisen Dolls-ryhmän tanssineen luokattoman huonosti ja yleisön kävelleen massoittain pois. Tukiainen on väitteistä tyrmistynyt.

– Todella törkeä väite. En tiedä mikä Rakelilla on hampaankolossa minua vastaan. Tämä on mielestäni henkilökohtaista herjausta, Tukiainen kertoo MTV3:n Viihdeuutisille.

– Meitä oli siellä viisi tai kuusi tyttöä esiintymässä ja keikka meni todella hyvin, ei ollut mitään ongelmia.

Rakel Liekki kertoi, ettei porttikiellon syynä ollut Dolls-tanssiryhmän esitys vaan Tukiaisen käytös lavan ulkopuolella. Kohublondi oli kertoman mukaan päihteissä käyttäytynyt sekä tapahtuman järjestäjiä että yleisöä kohtaan epämiellyttävästi.

– Emme olleet humalassa. Meillä oli yli kymmenen sentin korkuiset, pinkit piikkikorkokengät jalassa. Niillä on erittäin vaikea kävellä, saati esiintyä. Ei niillä olisi pysynyt pystyssä, jos olisimme olleet humalassa, Tukiainen kertoo ihmetellen.

– Tuo on täysi vale. Minun mielestäni tuossa on jotain muuta taustalla, että tuollaisia kommentteja lähdetään antamaan.

Tukiainen ei kuitenkaan osannut vastata, onko hänellä porttikielto vai ei. Asia ei kuitenkaan hetkauta naista suuntaan tai toiseen.

– En joka tapauksessa halua mennä esiintymään erotiikkamessuille, ne ovat liian räävittömiä. Minua ei kiinnosta, onko porttikielto vai ei.

Lue myös:

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja