Mainos

Tukholmassa joukkorähinä – yksi kuoli ammuskelussa

Yksi mies on menehtynyt Rinkebyn torilla pohjoisessa Tukholmassa saamiinsa ampuma- ja puukotusvammoihin. Poliisi etsii teosta epäiltyjä, mutta on toistaiseksi vähäsanainen tapahtumista. 

Ammuskelu tapahtui noin kolmelta Suomen aikaa. Silminnäkijöiden mukaan sairaalassa vammoihinsa kuollut oli noin nelikymmenvuotias mies. Hänen lisäkseen lisäksi toinen henkilö sai vakavia vammoja, kaksi haavoittui lievästi.  

– Uhrit saivat sekä ampuma- että viiltohaavoja, sanoo Tukholman poliisin edustaja Eva Nilsson. Hänen mukaansa välikohtauksen aikaan torilla oli paljon väkeä, ja lievästi haavoittuneet olivat sivullisia.  

Eräs silminnäkijä kertoi Aftonbladet-lehdelle nähneensä, kuinka kaksi kolme henkilöä jahtasi yhtä miestä. Toisella jahtaajista oli käsiase, toiselle veitsi. 

– Näin kuinka miestä ensin puukotettiin ja sen jälkeen ammuttiin. Toinen vakavasti haavoittunut sai vammansa yritettyään auttaa ensin mainittua.

Toinen silminnäkijä kertoo Aftonbladetille kuulleensa neljä viisi laukausta. Lehden mukaan tapahtuman jälkeen paikalta pakeni kaksi miestä autolla. 


 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.