VIDEO: Tukholman vanhassakaupungissa pommiuhka

Suuria osia Tukholman vanhastakaupungista on eristetty pommiuhan vuoksi. Aftonbladetin tietojen mukaan alueella on mies, joka on ympäröinyt itsensä pommivyöllä. 

Aftonbladetin mukaan kyseessä on terroriuhkaus sekä Ruotsin maltillista kokoomusta että sosiaalidemokraatteja kohtaan. Sekä maltillisen kokoomuksen että sosiaalidemokraattien puoluetoimistot on suljettu.

- Mies on esittänyt uhkauksia molempia puolueita kohtaan. Sen verran voin sanoa, Sven-Erik Olsson Tukholman poliisista kertoo Aftonbladetille.

Poliisin mukaan mies on sisällä rakennuksessa osoitteessa Stora Nygatan 26. Rakennuksessa sijaitsee ihmisoikeusjärjestö Cibil Rights Defendersin toimitilat. Läheiset rakennukset on evakuoitu. Aftonbladetin tietojen mukaan poliisi neuvottelee parhaillaan miehen kanssa. Poliisi on tuonut rakennuksen eteen myös pommirobotin.

- Mies väittää, että hänellä on räjähtävä vaarallinen esine, Olsson sanoo Aftonbladetille.

Myös sosiaalidemokraattisen puolueen puoluetoimisto on eristetty Sveavägenillä ja paikalla on ambulansseja ja poliiseja. Aftonbladetin mukaan toimiston sisällä on sinne kuulumaton henkilö. Poliisi ei ole kertonut tarkemmin, mitä paikalla on tapahtunut.  

Siitä ei ole tietoa, onko mies esittänyt vaatimuksia. 


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja