Mainos

Tuhopolttoisku liha-autoihin Helsingissä

Helsinkiläisen lihankäsittelylaitoksen pihalla olleisiin kolmeen autoon tehtiin tuhopolttoisku tiistain vastaisena yönä. Tuli oli vähällä levitä myös itse Lihakallio Oy:n rakennukseen.

Silminnäkijä teki hälytyksen. Lähellä sijaitsevan yksityisen sairaankuljetusyrityksen väki kuuli radiostaan tiedon, että pelastuslaitoksen yksiköt olivat menossa kohteeseen.

Helsingin ensihoito ja sairaankuljetus Oy:n tukikohdassa olleet sairaankuljettajat lähtivät tarkastamaan lähellä olevaa kohdetta. He onnistuivat rajoittamaan tulen leviämisen siihen asti, että itse pelastuslaitos tuli hätiin.

Rikos tapahtui Lihakallio Oy:n pihamaalla Läkkisepäntie 15:ssa Metsälässä. Sairaankuljetusfirma sijaitsi onnekkaasti saman tien varrella numerossa 14.

Poliisi pyytää vihjeitä

Helsingin rikospoliisi tutkii tapausta. Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä epäilyttävästä liikehdinnästä Tuusulantien ja Osmontien suunnassa. Tiedot voi soittaa virka-aikana puh 09-189 5365 tai 09-189 5356 ja virka-ajan ulkopuolella puh 09-189 4740.

Lihankuljetuksen erikoiskuorma- auto ja pakettiauto sytytettiin tuleen klo 3.30. Kolmattakin autoa, lihankuljetuksen kuormuria yritettiin polttaa, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Pakettiauto tuhoutui lähes täysin ja toinen kuorma-auto jonkin verran. Autoihin oli laitettu sytytyspanokset - tuli oli viritetty polttopullotyylisesti.

Oli hiuskarvan varassa, että palo saatiin rajoitetuksi yksityisen sairaankuljetusyrityksen väen avulla.
-Kaverit olivat vetäneet jo kaksi jauhesammutinta tuleen, ennen kuin pelastuslaitoksen yksiköt pääsivät paikalle, kiitetään pelastuslaitoksesta.
Autot olivat rakennuksen lastauslaiturin luona. Lastauslaituristakin kärysi jo johtoja ja jonkin verran laituria hiiltyi.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.