Mainos

Tuhatkunta Blue1:n asiakasta odottaa Euroopassa

Lentoliikennerajoitusten jatkuessa myös lentoyhtiö Blue1:n lennot on peruttu ainakin huomiseen klo 16 saakka.

Blue1 onkin käynnistänyt vaihtoehtoiset kuljetukset matkustajien saamiseksi takaisin kotiin - joko manner-Eurooopasta Suomeen tai päinvastoin.

Moni matkustaja on jo myös onnistunut järjestämään paluukuljetuksen omin voimin, mutta edelleen noin tuhat matkustajaa odottaa kuljetusta Suomeen.

Blue1 pyrkii järjestämään kaikille haluaville matkustajilleen yhteiskuljetuksen Suomeen. Paluukuljetukset tapahtuvat maateitse lauttayhteyksiä hyödyntäen.

Kuljetukset Suomeen päin ovat jo käynnistyneet, esimerkiksi eilen lähtivät bussikuljetukset kohti Suomea Ateenasta ja Dubrovnikista. Linja-autokuljetukset Suomesta Brysseliin jatkuvat tulevina päivinä noin 100 paluumatkustajan päivävauhdilla.

Euroopasta ja Suomesta saapuvien yhteiskuljetusten keskusasemapaikkana toimii Bryssel. Blue1:n mukaan vaikeimmassa asemasssa yhteiskuljetusten kannalta ovat matkustajat Lontoossa ja Pariisissa.

Blue1 pyytää asiakkaitaan seuraamaan tiiviisti verkkosivujaan www.blue1.fi ja facebook-sivujaan niin lentotilanteen kuin vaihtoehtoisten yhteiskuljetusten osalta.

Eilen Blue1 ehti lentää edestakaiset lennot Tukholmasta Tampereelle ja Turkuun sekä Helsingistä Tukholmaan ja Osloon. Paluulennot eivät kuitenkaan enää ehtineet takaisin Helsinkiin Helsinki-Vantaan suljettua suunniteltua aikaisemmin. Molemmat lennot ohjattiin Tampereelle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.