Mainos

Tuhannet suomalaiset lukeneet Clinton-raporttia internetistä

Yhdysvaltoja kuohuttanut erityissyyttäjä Kenneth Starrin raportti Yhdysvaltain presidentin Bill Clintonin ja Valkoisen talon entisen harjoittelijan Monica Lewinskyn seksisuhteesta on kiinnostanut myös suomalaisia. Tuhannet suomalaiset ovat jo käyneet lukemassa perjantai-iltana julkaistua Clinton-raporttia internetistä.

-Pelkästään MTV3 Internetin kautta Clinton-raporttiin on tutustunut jo noin 15 000 suomalaista, kertoo Internet-koordinaattori Tomi Lindblom MTV3 Internetistä.
Clinton-raportti on luettavissa suoraan MTV3:n palvelimelta osoitteesta www.mtv3.fi/clinton/. Kotimainen osoite takaa sen, että raportti lautautuu käyttäjille nopeasti ja varmasti. Sen sijaan esimerkiksi Yhdysvalloissa sijatsevat osoitteet saattavat olla niin ruuhkaisia, että niihin on ajoittan jopa mahdoton päästä.

Clintonin suosio säilynyt

Seksiskandaalin saamasta kielteisestä julkisuudesta huolimatta Clintonin suosio näyttää kestävän Yhdysvalloissa. CNN-uutiskanavan raportin julkistamisen jälkeen tekemän kyselyn mukaan 63 prosenttia amerikkalaisista vastustaa presidentin asettamista valtakunnanoikeuteen. Lisäksi 62 prosenttia kysellyistä oli tyytyväisiä Clintonin työhön presidenttinä. Luvuissa on hienoista nousua edelliseen tutkimukseen verrattuna.
(MTV3-Reuters-CNN)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.