Tubettajaäidille syytteet lastensa sumuttamisesta pippurisuihkeella – aliravitut lapset pakotettiin esiintymään videoilla, kuritettiin "vuorosanojensa" unohtamisesta

Tubettajaäidille syyte aliravittujen lastensa sumuttamisesta pippurisuihkeella 1:16
CNN kertoo videolla kammottavan kaltoinkohtelun taustat.

Yhdysvaltalaista naista syytetään lastensa kaltoinkohtelusta. Äidin Youtube-videoilla esiintyneet lapset unohtivat videota tehdessä niin sanotut vuorosanansa, ja kimpaantunut äiti antoi pojilleen pippurisumutteesta.

Viranomaisten mukaan Machelle Hackney pakotti seitsemän adoptiolapsensa esiintymään naisen Youtube-videoissa. Naisen kanavalla on yli 800 000 seuraajaa. Yhdellä maaliskuussa ladatulla videolla on jopa neljä miljoonaa näyttökertaa.

Poliisin raportin mukaan Hackney oli suihkuttanut lapsia pippurisumutteella ja nälkiinnyttänyt heitä, jos lapset eivät olleet muistaneet vuorosanojaan. Lisäksi rangaistuksena oli ollut myös muunlaista fyysistä ja henkistä kuritusta.

Aliravituilta ja alipainoisilta vaikuttaneet lapset otettiin huostaan, ja äitiä odottaa liuta syytteitä adoptiolastensa kaltoinkohtelusta ja hyväksikäytöstä. Hackney kiistää tekonsa.

Videoissa esiintyi myös naisen kaksi aikuista poikaa. Heitä syytetään siitä, että he eivät ilmoittaneet viranomaisille havaittuaan alaikäisten kaltoinkohtelua.

Tapausten tultua ilmi Youtube on poistanut mainokset naisen videoista.

Lue myös:

    Uusimmat