TTK-voittajapari Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä ottavat kantaa heistä nousseisiin suhdehuhuihin

Haastattelussa TTK-voittajat Pernilla ja Anssi 2:26
Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä voittivat TTK:n marraskuussa.

Viime kaudella TTK:n voittaneet Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman ottavat kantaa heistä nousseisiin suhdehuhuihin.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun voittaneet tanssinopettaja Anssi Heikkilä, 36, ja kilpailussa mukana ollut somevaikuttaja Pernilla Böckerman, 23, ovat olleet viime aikoina suhdehuhujen keskellä.

Pernilla Böckerman kertoi helmikuun puolivälissä eroavansa kumppanistaan Arttu Kilpeläisestä. Kaksikko kertoi asiasta yhteisessä podcastissaan. 

Eron jälkeen erityisesti somessa on spekuloitu Böckermanin ja Heikkilän olevan suhteessa. Kaksikko on viettänyt Seiska-lehden mukaan paljon aikaa yhdessä. 

Nyt Heikkilä ja Böckerman haluavat oikaista suhdehuhuja ja kertovat, että heillä ei ole romanttista suhdetta. He ovat kirjoittaneet asiasta yhteisessä somepostauksessa.

– Haluamme yhteisesti ottaa kantaa myös meitä koskeviin huhuihin. Sanotaan se nyt suoraan: meillä ei ole romanttista suhdetta ja toivoisimme kovasti, että asian spekulointi loppuisi. Kummallakin meillä on menossa samanlainen elämäntilanne, joten siitä on ollut helppoa puhua toiselle. Spekulointi on saanut sen verran laajat mittasuhteet, että se ei kosketa enää vain meitä, vaan myös lähipiiriämme, he kirjoittavat. 

Lue myös:

    Uusimmat