Mainos

TT: Lindhin murhasta epäilty tunnustanut lähipiirille

Ulkoministeri Anna Lindhin murhasta epäilty 24-vuotias mies on tunnustanut murhan useille henkilöille, kertovat tutkinnasta perillä olevat lähteet uutistoimisto TT:lle.

Todistamisen ongelma


Henkilöt, joille mies on tunnustanut, voidaan kutsua todistajaksi oikeudenkäyntiin. Jo ennestään oli tiedossa, että epäilty on tunnustanut murhan äidilleen. Oikeudelliselta kannalta ongelmana on kuitenkin, ettei äitiä voi lähisukulaisena pakottaa todistamaan poikaansa vastaan. Äiti on tällä hetkellä hoidettavana psykiatrian klinikalla.

Käyttäytyminen ailahtelee


Uutistoimisto TT:n lähteiden mukaan 24-vuotias on kuulusteluissa esiintynyt vuoroin ylimielisenä ja vuoroin "kaistapäänä". Tutkijat pitävät yhtenä mahdollisuutena, että hän vain teeskentelee päästäkseen vankilan sijasta oikeuspsykiatriseen hoitoon. Epäilty kieltäytyy toisinaan vastaamasta kysymyksiin. Kun häneltä ensiksi kysyttiin, kenet hän haluaa asianajajakseen, hän sanoi haluavansa amerikkalaisen näyttelijän, Tom Cruisen.

Poliisin kerrotaan kokevan ongelmaksi, että asianajaja Peter Althinilla on niin harvoin aikaa olla mukana kuulusteluissa.

-Voi sanoa, että ärtymys kasvaa, kertoi muuan lähde.

Poliisi odottaa vasta ensi viikolla vastauksia brittilaboratorioon lähetetyistä DNA-näytteistä.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.