Mainos

TS: Hätäkeskuksen esimies ahdisteli teinipoikaa

Hätäkeskuksen vuoromestarina työskentelevä mies on tuomittu ehdolliseen vankeuteen 15-vuotiaan pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kertoo Turun Sanomat. Lisäksi Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi turkulaismiehen sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta. Tuomio oli neljän kuukautta ehdollista vankeutta. 42-vuotias mies määrättiin myös maksamaan 50 päiväsakkoa eli 750 euroa.

Mies tallensi vuosina 2007-2010 kahden tietokoneen kovalevyille, cd-ja dvd-levyille, muistitikuille, kameraan ja sähköpostiin satakunta valokuvaa ja yli 300 videotallennetta, jotka esittivät lapsiin ja eläimiin sekaantumista. Hän levitti sähköpostitse edelleen 79 valokuvatiedostoa ja yhdeksän videotiedostoa.

Seksuaaliseen hyväksikäyttöön mies syyllistyi 2009-2010 kosketellessaan 15-vuotiasta poikaa ja esitellessään tälle sukupuolisiveellisyyttä loukkaavia kuvia. Mies tuomittiin myös alkoholirikkomuksesta, koska hän tarjoili useassa tilaisuudessa alkoholia useille alle 18-vuotiaille henkilöille.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.