Mainos

Trumpin tiedottaja kyllästyi Venäjä-uteluihin ja heitti erikoisen vertauksen – "Jos Trump laittaisi venäläistä salaatinkastiketta..."

0:37

Yhdysvalloissa presidentti Donald Trumpin lehdistövastaava Sean Spicer arvosteli eilisiltana mediaa siitä, että se yrittää turhaan löytää kytköksiä Trumpin vaalikampanjan ja Venäjän välillä.

Sean Spicer totesi lähes turhautuneena, että lehdistö löytäisi kytköksen Venäjään vaikka venäläisestä salaatinkastikkeesta, jota Trump laittaisi salaattiinsa.

– Jos presidentti laittaisi venäläistä salaattikastiketta salaattinsa tänään illalla, niin jotenkin siitäkin tulisi kytkös Venäjään, Spicer veisteli lehdistötilaisuudessa toimittajille.

– Arvostan agendaanne tässä, mutta tosiasia on, että jossain kohtaa raportoidaan faktoista. Fakta on, että jokainen, jolle on perusteellisesti kerrottu tästä asiasta, on tullut samaan johtopäätökseen. Joten olen pahoillani, jos se inhottaa sinua. Pyörität päätäsi. Arvostan sitä, mutta ymmärrä, että faktat ovat mitä ne ovat, Sea Spicer totesi American Urban Radion toimittajalle April Ryanille, joka toimii mediansa Valkoisen talon kirjeenvaihtajana.

Toimittaja ei ollut tyytyväinen Spicerin kommentteihin ja myös Spicer sai tarpeekseen jatkokysymyksen aikana. Spicer pyysikin toimittajaa lopettamaan päänsä pyörittämisen.

– Sinä kysyt minulta kysymyksiä ja minä vastaan niihin. Olen pahoillani, mutta voitko taas lopettaa tuon pääsi pyörittämisen.

Twitter-myrsky

Internet taas riemastui vertauksesta venäläiseen salaatinkastikkeeseen.

Suurin osa Twitterissä pohti sitä, kuka edes käyttää venäläistä salaatinkastiketta, eli Yhdysvalloissa tunnettua ns. russian dressingiä, salaattiin, koska se kuuluu Reuben-leipään. Lisäksi pohdintaan nousi, miten yhdysvaltalainen herkku joutui Venäjä-kytkökseksi.

Reuben-leipä on Yhdysvalloissa ja maailmallakin tunnettu herkku, jossa leivässä on hapankaalia, häränlihaa ja tiettyä kastiketta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.