Mainos

Trumpin lunttilappu paljastui: "Minkälainen ihminen tarvitsee muistiinpanot ymmärryksen osoittamiseksi?"

1:12

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin lunttilappu kouluampumisista selvinneiden tapaamisessa on herättänyt kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Time kertoo, että Trumpilla oli tapaamisessa kädessään paperi, johon oli kirjoitettu mustalla kynällä näkyvästi seuraavia kysymyksiä:

-Mitä haluaisitte minun eniten tietävän kokemuksestanne?

-Mitä voimme tehdä, että tuntisitte olonne turvalliseksi?

-Resursseja? Ideoita

-Ymmärrän teitä

Trump totesi Valkoisesa talossa järjestetyssä tapaamisessa, että voisi harkita joidenkin opettajien aseistamista uusien kouluampumisten ehkäisemiseksi. Trumpin mukaan ase annettaisiin vain niille, jotka ovat "hyvin päteviä aseiden käsittelyssä".

Trumpin lunttilapusta napatut kuvat ovat lähteneet pyörimään sosiaalisessa mediassa. Lunttilappua on kritisoitu, sillä sen katsotaan osoittavan empatian puutetta.

Erityisesti muistiinpanojen viimeinen kohta on herättänyt tyrmistystä.

"On todella surullista, että hän tarvitsi jonkun kirjoittamaan Ymmärrän teitä, jotta hän muistaisi yrittää osoittaa empatiaa aseväkivallan uhreille", kirjoitettiin Twitterissä.

Trumpia kuvailtiin twitterissä muun muassa "eläväksi kuolleeksi" ja "psykopaatiksi".

"Se tosiseikka, että presidentti Trump tarvitsee muistilapun, jotta hän muistaa sanoa 'ymmärrän' todistaa, että hän on psykopaatti, jolla ei ole kykyä empatiaan. Tämä ei ole vitsi. Maatamme johtaa psykopaatti."

"Hänelle täytyy kirjaimellisesti syöttää lusikalla empatiaa ilmaisevia sanoja. Syvällisesti viallinen henkilö."

"Siinä missä Barack Obama lauloi Amazing Gracea hautajaisissa Charlestonissa, Trump tarvitsee v*tun lunttilapun osoittaakseen empatiaa."

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.